facebookinstagram

Pearle Gebben Racing heeft haar rijderssamenstelling voor 2023 rond. Finn de Bruin blijft het team trouw terwijl Leon Stolte en Thijs Westenbrink als nieuwkomers voor het team aan de start gaan verschijnen.

Pearle Gebben Racing heeft kort voor de jaarwisseling haar plannen voor 2023 bekend gemaakt, het team zal het komende seizoen met maar liefst drie coureurs aan de start verschijnen. Finn de Bruin blijft het team trouw. De 22-jarige coureur uit Assen zal in 2023 voor het zevende jaar op rij onder de vlag van het SRTD Talentenplan van start gaan en uitkomen in de kleuren van Pearle Gebben Racing.

Nieuw binnen het team zijn Leon Stolte, de coureur uit Nieuwleusen die de afgelopen vier jaar in de kleuren van Start Racing in de Dutch Supersport klasse van het IDC uitkwam, en Thijs Westenbrink, de jonge coureur die de afgelopen tijd actief was in de Yamaha R3 Cup,  en in 2023 onder de vlag van het SRTD Talentenplan zijn debuut gaat maken op een 600cc Supersport machine.

De Bruin en Stolte zullen in 2023 beiden op een Yamaha YZF-R6 in de kleuren van Pearl Gebben Racing als vaste deelnemers aan de start verschijnen in de Dutch Supersport klasse van het IDC. Naast dit kampioenschap zal het tweetal eveneens tijdens een aantal IDM Supersport 600 wedstrijden acte de préséance geven. Westenbrink daarentegen zal met ondersteuning van het SRTD Talentenplan zijn debuut gaan maken op een Yamaha YZF-R6 in de Dutch ProClass 600 categorie van het IDC. Hoe deze constructie er precies uit gaat zien hopen partijen op korte termijn te kunnen presenteren.

2023 presentatie 2