facebookinstagram

De Bruin tiende en elfde tijdens IDC seizoensfinale in Assen

Finn de Bruin wist zich als zesde te kwalificeren voor de IDC seizoensfinale op het TT Circuit Assen. Tijdens de Dutch Supersport races was het doel van de Pearle Gebben Racing coureur om het goede gevoel op de motor terug te vinden. Daar slaagde Finn in de tweede race vrij goed in. De coureur uit Assen kwam in de eerst race als elfde en in de tweede race na een mooiste strijd als tiende over de finish.

8 oktober 1

Geen vertrouwen bij De Bruin tijdens tricky Dutch Supersport race in Assen

Het waren verraderlijke omstandigheden tijdens de voorlaatste ronde van het International Dutch Championship op het TT Circuit Assen. Het ontbrak bij Finn de Bruin aan vertrouwen en een goed gevoel met de motor, waardoor er voor de Pearle Gebben Racing coureur in de race op een half natte baan niet meer in zat dan een twaalfde plaats.

24 september

Pearle Gebben Racing klaar voor laatste deel Dutch Supersport seizoen

Met nog drie wedstrijden te gaan breekt voor Pearle Gebben Racing het laatste deel van het Dutch Supersport seizoen aan. Finn de Bruin staat momenteel op een vijfde plek in het kampioenschap en is nog volop in de race voor een top-drie klassering in de eindstand. Daarnaast heeft het Drentse team onlangs de samenwerking met Raymond Meijering beëindigt.

JTS 2982

De Bruin kan pole position niet omzetten naar gewenste resultaten tijdens IDC driedaagse

Finn de Bruin begon uitstekend aan de IDC driedaagse op het TT Circuit Assen. De Pearle Gebben Racing coureur wist pole position te pakken in de Dutch Supersport klasse, maar kon het met een negende en zesde plaats niet omzetten naar de gewenste resultaten in de races. Raymond Meijering streed net buiten de top-tien en scoorde respectievelijk een twaalfde en elfde plaats.

IDCdriedaagse1

Leerzaam weekend voor Finn de Bruin en Pearle Gebben Racing tijdens IDM Assen

Finn de Bruin reed afgelopen met een wildcard in de IDM Supersport klasse op het TT Circuit Assen. In het competitieve veld werd er door team en coureur hard gewerkt om het gevoel met de motor in de extreem warme omstandigheden te verbeteren. Finn wist het leerzame weekend af te sluiten met een twintigste plaats in de tweede race.

IDMAssen2022

Pearle Gebben Racing showt zichzelf tijdens Jack’s Racing Day

Stichting Race Team Drenthe, de motor achter Pearle Gebben Racing, was volop aanwezig tijdens de Jack’s Racing Day in Assen. Naast veel gasten in de VIP-box kwamen Finn de Bruin en Raymond Meijering in de actie tijdens de BeNeLux Trophy races. Finn wist een vijfde plaats te scoren, terwijl Raymond als zevende finishte in de eerste race.

Jacks1

Gemengde gevoelens bij Pearle Gebben Racing na IDC ronde op de Nürburgring

Finn de Bruin had een goed tempo tijdens de Dutch Supersport trainingen op de Nürburgring, maar kon vanwege technische problemen niet van start in de eerste race. Een dag later nam de coureur uit Assen revanche met een zesde plaats in de Dutch Supersport en een tweede plaats in de BeNeLuX Trophy wedstrijd. Raymond Meijering was snel op tempo op het circuit in de Eifel. De Pearle Gebben Racing coureur werd achtste en tiende in de Dutch Supersport, daarnaast scoorde hij nog een zesde en zevende plaats in de BeNeLux Trophy.

Nurburgring 1

Dubbel podium voor Pearle Gebben Racing met De Bruin in Oschersleben

Finn de Bruin is tweemaal als derde gefinisht tijdens de Dutch Supersport races op het circuit van Oschersleben in Duitsland. Voor zijn Pearle Gebben Racing teamgenoot Raymond Meijering was het zijn eerste internationale wegrace ervaring, die hij na een weekend met veel progressie wist af te sluiten met een nette tiende plaats in de tweede race.

Oschersleben 1

Niet fitte De Bruin scoort tweede plek in Assen, Meijering negende

Pearle Gebben Racing heeft zich opnieuw goed laten zien tijdens de derde ronde van het Dutch Supersport kampioenschap. Finn de Bruin was niet fit, maar wist toch een nette tweede plaats veilig te stellen. Raymond Meijering scoorde zijn beste seizoensresultaat met een negende plaats.

Ronde 3

Finn de Bruin pakt zijn eerste Dutch Supersport zege na inhaalrace in Assen

Finn de Bruin heeft na een strakke inhaalrace zijn eerste Dutch Supersport race gewonnen op het TT Circuit Assen. Nadat de Pearle Gebben Racing coureur pas zesde lag na de start, wist hij zich met een strak tempo naar de leiding te werken. Raymond Meijering verbeterde zijn pr ruim tijdens de tweede IDC ronde van 2022 en finishte als twaalfde in de race.

Race 2 Foto 1

Ongelukkige crash voor De Bruin en Meijering elfde tijdens IDC openingsrace in Assen

Finn de Bruin wist zich als tweede te kwalificeren voor de eerste Dutch Supersport race van 2022. In de race streed de coureur uit Assen voor de winst totdat er een Code60 situatie volgde en hij daarna met een koude band ten val kwam. Raymond Meijering kende een goede eerste race voor Pearle Gebben Racing die hij afsloot met een elfde plaats.

Race 1 Foto 1

Pearle Gebben Racing in 2022 van start met De Bruin en Meijering in het IDC

Pearle Gebben Racing gaat in het seizoen 2022 met twee rijders van start in de Dutch Supersport klasse van het International Dutch Championship. Finn de Bruin is een bekend gezicht binnen het team en zal gaan voor een topklassering in het kampioenschap. Raymond Meijering wordt de teamgenoot van De Bruin en zal ook van start gaan op een Yamaha R6 van het Drentse raceteam.

Pearle Gebben Racing 2022 1

Pearle Gebben Racing kijkt uit naar IDC seizoensstart in Assen

Pearle Gebben Racing coureurs Finn de Bruin en Raymond Meijering staan te popelen om aan het seizoen 2022 te beginnen. De voorbereidingen op de eerste race zijn in volle gang. Zaterdag 9 april staat de openingsrace van het Dutch Supersport kampioenschap op het programma en voorafgaand aan deze wedstrijd zullen de Pearle Gebben Racing coureurs nog twee dagen gaan testen op het TT Circuit Assen.

Voorbeschouwing 1