facebookinstagram

Dubbel podium voor Finn de Bruin tijdens seizoensfinale in Assen

Finn de Bruin heeft het Dutch Supersport seizoen 2021 met twee podiumplaatsen afgesloten. De Pearle Gebben Racing coureur deed dit nadat hij vanaf de negentiende startplaats twee sterke inhaalraces had gereden. De coureur uit Assen finishte als tweede en derde in de wedstrijden. Finn is als vierde geëindigd in het kampioenschap.

Finale 2021 1

Finn de Bruin kan pole position niet omzetten naar een goed eindresultaat in Assen

Finn de Bruin was ijzersterk onderweg tijdens de kwalificaties van de negende racedag van het Dutch Supersport kampioenschap in Assen. De Pearle Gebben Racing coureur pakte dan ook de pole position. Echter kon Finn op een natte baan de beste startpositie niet omzetten naar een goed eindresultaat.

Race 9 1

Finn de Bruin scoort zijn eerste Dutch Supersport podium van het seizoen

Na een zeer sterk optreden heeft Finn de Bruin zijn eerste podiumplaats van het seizoen in de Dutch Supersport klasse behaald. Nadat de Pearle Gebben Racing coureur in de kwalificatie zijn pr flink had verbeterd, wist hij in de race naar een strakke derde plaats te sturen.

Race 8 1

Veel progressie bij Finn de Bruin tijdens IDM gastoptreden in Assen

Finn de Bruin heeft een raceweekend met vol progressie achter de rug op het TT Circuit Assen. De coureur van Pearle Gebben Racing wist zijn persoonlijk record met anderhalve seconde te verbeteren tijdens zijn gastopreden in de IDM Supersport 600 klasse. Thijs Westenbrink maakte onder de vlag van Pearle Gebben Racing zijn debuut in de Yamaha R3 bLU cRU Cup en wist een keurige zesde plaats in de eerste race te scoren.

IDM Assen 1

Finn de Bruin scoort podiumplaats tijdens Jack’s Racing Day in Assen

Finn de Bruin heeft een knappe podiumplaats gescoorde tijdens de Jack’s Racing Day. Tijdens het grote publieksevenement finishte de Pearle Gebben Racing coureur derde in de tweede BeNeLux Supersport wedstrijd. Volgend weekend staat Finn met een wildcard aan de start in de IDM Supersport 600 klasse op het TT Circuit Assen.

Jack website 1

Top-vijf resultaten voor Finn de Bruin tijdens Dutch Supersport races in Assen

Finn de Bruin kan terugkijken op een goed weekend in het Dutch Supersport kampioenschap. Op het TT Circuit Assen scoorde de Pearle Gebben Racing coureur een vierde en vijfde plaats. Daarnaast scherpte de coureur uit Assen zijn persoonlijk record op zijn thuiscircuit verder aan. De volgende race voor Finn en Pearle Gebben Racing zal zijn tijdens de JACK’S Racing Day in Assen.

IDC Ronde4 1

Keurige prestatie van Pearle Gebben Racing tijdens 501 van Assen

Finn de Bruin en Ben von Unen hebben een nette zevende plaats gescoord in de 501 van Assen, een endurance race over 111 ronden op het TT Circuit Assen. In startveld met 54 teams vol met Superbike motoren, wist het Supersport 600 team van Pearle Gebben Racing een uitstekende prestatie neer te zetten. 

501 van Assen website 1

Finn de Bruin zet stijgende lijn op de Nürburgring in

Finn de Bruin heeft zich met een zesde en achtste plaats positief laten zien tijdens de Dutch Supersport races op de Nürburgring. De coureur van Pearle Gebben Racing had tijdens de derde ronde van het International Dutch Championship veel minder last van zijn blessures en dit resulteerde in een mooie progressie qua tempo op de baan.

JTS 6725

Finn de Bruin scoort een elfde plaats bij terugkeer tijdens IDC in Oschersleben

Finn de Bruin kwam afgelopen weekend voor het eerst na zijn voetbreuk weer in actie. Op het circuit van Oschersleben bleek dat de Pearle Gebben Racing coureur nog verre van hersteld is. Finn verbeet de pijn en stuurde zijn Yamaha R6 naar een elfde plaats in de eerste Dutch Supersport race. In de tweede race viel de coureur uit Assen vroegtijdig uit.

Oschersleben 1

Finn de Bruin mist Dutch Supersport seizoensopener in Assen

Helaas moet Finn de Bruin de eerste Dutch Supersport race van zaterdag 5 juni aan zich voorbij laten gaan. De linkervoet van de Pearle Gebben Racing coureur is nog onvoldoende hersteld om aan de seizoensopener van het International Dutch Championship (IDC) deel te nemen. De focus voor Finn ligt nu op de tweede ronde van het seizoen, die van 18 t/m 20 juni gepland staat in Oschersleben.

JTS 9548

Finn de Bruin bouwt ritme op tijdens tweedaagse test in Assen

Het seizoen 2021 is begonnen voor Pearle Gebben Racing. Afgelopen weekend werkte coureur Finn de Bruin een tweedaagse test af op het TT Circuit Assen. Gedurende de trainingsdagen werkte de 20-jarige Drent aan zijn ritme en wist hij zijn tempo steeds verder op te schroeven. Ondanks de koude baantemperaturen sloot Pearle Gebben Racing de test met een goed gevoel af.

JTS 6921

Pearle Gebben Racing kiest voor het Nederlandse IDC kampioenschap in 2021

Pearle Gebben Racing gaat in 2021 niet van start in het Duitse IDM kampioenschap, maar kiest voor het Nederlandse IDC kampioenschap. Het bestuur van Stichting Race Team Drenthe heeft dit besluit genomen op basis van de vele vraagtekens die het coronavirus ook voor het komende seizoen met zich meebrengen. Pearle Gebben Racing hoopt korte termijn hun rijders voor de IDC Supersport klasse te presenteren.

Fotos Pearle Gebben 1

Pearle Gebben Racing met Finn de Bruin op jacht naar succes in Dutch Supersport

Stichting Race Team Drenthe presenteert Finn de Bruin als coureur van Pearle Gebben Racing voor het seizoen 2021. De Assenaar zal gaan rijden met een door Ten Kate Racing Products getunede Yamaha R6 in de Dutch Supersport klasse van het International Dutch Championship.

Foto met Finn de Bruin