facebookinstagram

Pearle Gebben Racing scoort met Bijman sterke resultaten in Hockenheim

Ruben Bijman heeft tijdens de IDM seizoensfinale in Hockenheim een sterke indruk achtergelaten. Ruben eindigde in beide IDM Supersport 300 races binnen twee tienden van de winnaar als derde en vierde. Jef Van Calster werd vierentwintigste en zevenentwintigste. Voor Dion Otten werd het een ongelukkig einde van een sterk debuutseizoen in de IDM Supersport 600 klasse.

Hockenheim Ruben

Ongelukkig weekend voor Pearle Gebben Racing op de Lausitzring

Het zat Pearle Gebben Racing niet mee op de Lausitzring. Dion Otten moest het weekend vroegtijdig beëindigden na een crash waar hij niks aan kon doen. Ruben Bijman werd in de eerste race zesde, maar er had meer ingezeten als hij niet geraakt was in de openingsfase. In de tweede race kwam Ruben ten val. Jef van Calster finishte in beide IDM Supersport 300 races als dertigste.

Lausitzring 1

Veel progressie bij Pearle Gebben Racing rijders tijdens IDM Sachsenring

Dion Otten heeft een keurige prestatie neergezet door tweemaal negende te worden in de IDM Supersport 600 races op de Sachsenring. Ruben Bijman scoorde een vierde plaats in de IDM Supersport 300 klasse. Er was meer mogelijk voor de 16-jarige coureur, maar hij kende weinig geluk in de races. Jef Van Calster finishte tweemaal als negenentwintigste.

Sachsenring 1

Sterk optreden van Pearle Gebben Racing rijders tijdens IDM in Assen

De Pearle Gebben Racing rijders hebben zich goed laten zien tijdens de IDM seizoensopener in Assen. Ruben Bijman streed in beide IDM Supersport 300 races in de kopgroep. Dion Otten had een uitstekend debuut in de IDM Supersport 600 categorie met een zesde en zevende plaats. Jef Van Calster finishte tweemaal als eenentwintigste.

IMG 6119

Pearle Gebben Racing test in Assen ter voorbereiding op het IDM seizoen

Het volledige Pearle Gebben Racing team kwam woensdag 1 juli in actie tijdens een testdag op het TT Circuit Assen. Het Drentse raceteam heeft met zijn rijders Dion Otten, Ruben Bijman en Jef Van Calster weer een helder doel om naar toe te werken, nu het IDM onlangs de aangepaste kalender voor het seizoen 2020 heeft gepresenteerd.

1 juli testdag assen 1

Pearle Gebben Racing aan het testen en introduceert Iwema Challenge

Wanneer de eerste wedstrijden verreden kunnen worden is nog onduidelijk, maar Pearle Gebben Racing is de trainingen op het circuit langzaam weer aan het hervatten. Komende week gaat het Drentse team testen op het circuit van Zolder. In deze rustige periode bezoekt teammanager Jasper Iwema met de rijders diverse partners en maakt mooie vlogs met de “Iwema Challenge”.

Pearle Gebben Racing met Bijman van start tijdens WorldSBK Assen

Pearle Gebben Racing zal in actie komen tijdens het World Superbike evenement op het TT Circuit Assen. Ruben Bijman heeft namens de KNMV een wildcard gekregen voor de World Supersport 300 klasse. Het evenement wordt van 17 t/m 19 april georganiseerd op het thuiscircuit van het Drentse team.

1 1149

Pearle Gebben Racing met 13-jarige Jef Van Calster naar IDM Supersport 300

De 13-jarige Jef Van Calster is de derde coureur die Pearle Gebben Racing presenteert voor het seizoen 2020. De jonge coureur uit België maakte in 2019 zijn debuut in de wegrace, waarbij hij veel progressie maakte in de Yamaha R3 Cup. Komend jaar zal Jef te zien zijn op een Yamaha R3 van het Drentse team in de IDM Supersport 300 klasse.

Jef Van Calster

Pearle Gebben Racing en Ruben Bijman verlengen succesvolle samenwerking in het IDM

Ruben Bijman zal ook in 2020 te zien zijn op de Yamaha R3 van Pearle Gebben Racing in de IDM Supersport 300 klasse. De 16-jarige coureur maakte vorig jaar veel progressie en behaalde zes podiumscores, waardoor hij als vijfde eindigde in het klassement. Komend seizoen wil Ruben strijden om de voorste plaatsen in het IDM kampioenschap.

Fotograaf Damon Teerink

Pearle Gebben Racing en Dion Otten vanaf 2020 Drentse racecombinatie

Pearle Gebben Racing kan met trots de eerste rijder presenteren voor het seizoen 2020 in de vorm van Dion Otten. De 16-jarige coureur afkomstig uit Assen zal gaan uitkomen in de competitieve IDM Supersport 600 klasse. Deze nieuwe Drentse combinatie gaat voor een meerjarige samenwerking en de ambitie is om samen door te groeien naar WK-niveau.  

Foto credits Van der Tuuk fotografie 1