facebookinstagram

Sterke races voor Pearle Gebben Racing tijdens seizoensfinale in Hockenheim

De Pearle Gebben Racing coureurs hebben sterke races gereden tijdens laatste ronde van het IDM seizoen in Hockenheim. Ruben Bijman vocht voor de podiumplaatsen. Vasco van der Valk was sterk onderweg met een vijfde en zevende plaats en ook Kevin Mijwaart scoorde tweemaal punten.

Hockenheim 1

Leerzaam weekend voor Van der Valk en Mijwaart tijdens de British Superbikes in Assen

Vasco van der Valk en Kevin Mijwaart hebben een leerzaam weekend achter de rug in de British Supersport klasse op het TT Circuit Assen. Vasco scoorde een top-tien klassering in de eerste race. Voor het team en de rijders was het een goede voorbereiding op de IDM seizoensfinale in Hockenheim.

BSB Assen 2

Drentse Pearle Gebben Racing in actie tijdens British Superbikes in Assen

Pearle Gebben Racing zal komend weekend (20-22 september) in actie komen tijdens het populaire British Superbikes evenement op het TT Circuit Assen. Coureurs Vasco van der Valk en Kevin Mijwaart zullen uitkomen in de sterke British Supersport klasse. Een mooie kans voor het Drentse team om zich op hun thuiscircuit te laten zien voor een groot publiek.

BSB Assen preview 2

Podiumplaatsen en beste seizoensresultaten voor Pearle Gebben Racing in Assen

Pearle Gebben Racing heeft een geweldige racedag achter de rug in Assen. Ruben Bijman behaalde twee podiumplaatsen in de IDM Supersport 300 klasse. Vasco van der Valk finishte als vijfde en Kevin Mijwaart als tiende in de IDM Supersport 600 categorie, wat voor beide rijders hun beste prestatie van het seizoen betekende.

foto Henk Teerink 18

Dubbel IDM podium voor Pearle Gebben Racing tijdens de Gamma Racing Day

Tijdens de Gamma Racing Day heeft Ruben Bijman een uitstekende prestatie neergezet in de IDM Supersport 300 klasse. De Pearle Gebben Racing coureur eindigde in de kopgroep als tweede en derde in het IDM. Inclusief de gastrijders uit het WK kwam de 15-jarige coureur als vierde en vijfde over de eindstreep.

Gamma 3

Top vijf voor Bijman tijdens IDM in TsjechiĆ«

Pearle Gebben Racing heeft een IDM raceweekend in Most afgesloten met wisselende resultaten. Ruben Bijman deed het uitstekend met twee vijfde plaatsen in de IDM Supersport 300 klasse. Kevin Mijwaart en Vasco van der Valk hadden geen geluk in de IDM Supersport 600 categorie.

IDM Most 3

Goede racedag voor Peare Gebben Racing in Schleiz

Tijdens de trainingen van het IDM in Schleiz verliep het nog niet naar wens voor Pearle Gebben Racing, maar daar kwam tijdens de racedag verandering in. Vasco van der Valk, Kevin Mijwaart en Ruben Bijman wisten zich allen in de wedstrijd flink te verbeteren, waardoor het team met een tevreden gevoel huiswaarts kon keren.

IMG 6573

Mijwaart terug op de motor in Alpe Adria Cup op Oschersleben

Kevin Mijwaart is terug van zijn blessure en klaar om weer te deel te nemen aan de IDM Supersport 600 wedstrijden. Afgelopen weekend reed Kevin mee met een gastoptreden in de Alpe Adria Cup in Oschersleben om zo belangrijke trainingsmeters te maken. De 20-jarige coureur scoorde een nette vierde plaats in de tweede race.

thumbnail IMG 0742

Van der Valk wint Tourist Trophy race tijdens TT van Assen

Pearle Gebben Racing en Vasco van der Valk hebben zich zowel op de baan als in de paddock positief laten zien tijdens de TT van Assen. Vasco werd de winnaar in de Supersport klasse tijdens de Tourist Trophy wedstrijd. Daarnaast waren er veel gasten aanwezig waar het team een mooie dag mee beleefde.

foto Henk Teerink 1

Pearle Gebben Racing en Van der Valk boeken progressie in Zolder

Pearle Gebben Racing heeft de stijgende lijn met Vasco van der Valk weten door te trekken in Zolder. De 19-jarige coureur stond tijdens de trainingen verder van voren vergeleken met de voorgaande IDM Supersport evenementen. Helaas kon hij dit niet omzetten in een goed resultaat. In de eerste race kwam Van der Valk ten val en de tweede wedstrijd werd vanwege een groot oliespoor afgelast.