facebookinstagram

Voorjaarstraining Circuit de Lédenon

Ledenon

VOORJAARSTRAINING 2018 DAG 3 🇫🇷️ | Vandaag stond alweer dag 3 en tevens de laatste dag van de driedaagse voorjaarstraining met het team van Pearle Gebben Racing op het programma. Tijdens deze testdagen hebben we als team veel kunnen testen en wat nieuwe dingen uit kunnen proberen. De dagen zijn voorbij gevlogen en dat betekend dat we het goed naar onze zin hebben gehad en dat we klaar zijn voor de eerste echte test.....de race op het circuit van Croix. 🇱🇺️ Kevin Mijwaart #99 en 🇱🇺️ Finn de Bruin #4 kijken dan ook positief terug op deze testdagen. Inmiddels is onze racetrailer weer ingepakt en zijn we als team weer onderweg naar Nederland. Namens het stichtingsbestuur van SRTD wil ik (Erik Hoekstra) dan ook iedereen bedanken voor de inzet en de prettige samenwerking tijdens de afgelopen dagen, maar ook zeker tijdens de voorbereidingen naar dit weekend toe!! BEDANKT!! Hieronder kunt u de ervaringen van de beide coureus nog even lezen.

🇱🇺️ Kevin Mijwaart #99: "De laatste test dag alweer!
Vandaag stond ik op met een goed gevoel. Doordat het schakelprobleem verholpen was kon ik in de eerste sessies gelijk lekker rijden. Ook zat het weer gelijk al mee. De zon scheen en het werd steeds een paar graden warmer. We hebben tijdens de training sessies nog het een en ander getest met de veerring om de best mogelijke setting te vinden. 
Aan het einde van de dag konden we terug kijken op een zeer zeker geslaagd testweekend. Mijn eerste ervaring met SRTD is zeer positief. Het is het hele weekend gezellig geweest en iedereen heeft zijn best gedaan om alles zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen. Ik kijk uit naar de eerste wedstrijd in Croix en Ternois 13, 14 en 15 April, maar eerst nog even de auto in stappen om samen met Erik, Henk en mijn vader terug naar huis te rijden. Iedereen bedankt voor dit mooie weekend waarin we veel geleerd hebben, op naar Croix"!

🇱🇺️ Finn de Bruin #4: "De laatste dag op het circuit van Lédenon begon met een zonnetje. De wind was nog niet heel hard en het leek erop dat deze gedurende de dag alleen maar af zou nemen. Deze dag hadden we wat met de voorvering geprobeerd en vanaf de eerste sessie merkte ik gelijk al verschil. Ik voelde de voorkant van de motor helemaal heen en weer gaan bij het insturen en kon niet met het volle vertrouwen rijden. We hadden wat aanpassingen gedaan voor de tweede sessie en deze hielpen direct. Ik kon meteen aanzetten en verbeterde mijn tijd ook nog met ruim een halve seconde. Voor de derde sessie hadden we nog wat aangepast, maar omdat deze sessie maar 2 rondjes duurde vanwege een crash die de rode vlag naar buiten bracht, had ik hier niet genoeg tijd voor om dit te testen. De vierde sessie was voor mij gelijk ook de laatste sessie en ik wilde een echt snelle tijd neerzetten zodat ik met een goed gevoel naar huis kon gaan. De tijd staat niet officieel, maar ik weet zeker dat als ik niet in druk verkeer had gezeten ik de tijd ook zou hebben gehaald. Nu de motor voorbereiden voor het eerste evenement op Croix!