facebookinstagram

Wij als SRTD (Stichting Race Team Drenthe) zijn heel erg blij met de support die wij krijgen van onze nieuwe co-sponsoren van Loon Rioleringssystemen en MyTechs.

van Loon

Sinds 1983 levertvan Loon rioleringssystemen vanuit Oosterwolde, complete leidingsystemen aan een brede groep klanten in Noord Nederland en daarbuiten. Deze klanten waarderen van loon om hun uitgebreide assortiment, uitstekende service en eerlijke prijzen. De hoge waardering heeft men bereikt door goed naar de klant te luisteren, open met ze te communiceren, met ze mee te denken en ze in hun waarde te laten. Rene Breukelman, de trotse directeur eigenaar, verheugt zich op de samenwerking met de Stichting Race Team Drenthe, omdat de stichting, net als ons bedrijf borg staat voor kwaliteit, zorgvuldigheid en een duidelijke visie

Mytech

MyTechs BV uit Groningen helpt ambitieuze technici met het vinden van de juiste baan en het verbeteren van hun carrière.

“Dit doen wij door hen kennis te laten maken met verschillende werkvelden binnen de techniek. De ervaring die ze opdoen is een perfecte aanvulling op hun opleiding. Soms zijn de technici al een paar jaar aan het werk, maar hebben dan duidelijk het gevoel niet op de juiste plek te zitten of geen doorgroeimogelijkheden te hebben. Juist met die doelgroep brengen wij werkgevers graag in contact. Wij gaan met al onze opdrachtgevers een lange termijn relatie aan. Wij geloven namelijk in de kracht van ontwikkeling en samenwerking. Hierin ligt ook direct de link met de Stichting Race Team Drenthe. Zij ondersteunen jong talent in hun ambitie de top in hun sport te bereiken en zijn niet bang om ambities uit te spreken en de weg er naar toe duidelijk uit te zetten. Daarnaast biedt de stichting voor ons als bedrijven een platform waar in wij nieuwe netwerken kunnen aanboren om het klanten bestand te vergroten. Zo is het een win win situatie” Aldus Peter de Jong directeur van Mytechs BV

De stichting Race Team Drenthe is blij en trots dat deze twee ondernemingen zich willen verbinden met de stichting en het Pearle Gebben Racing Team.