facebookinstagram

Leon kwalificeert zich als derde in Oschersleben en behaalt sterke resultaten in de races!

Het raceweekend in het Duitse Oschersleben begon met uitdagingen op het gebied van grip vanwege het stormachtige weer op de baan, wat resulteerde in een moeilijke start. Gelukkig verbeterde de situatie gedurende het weekend en zette het team enorme stappen vooruit. 

Ondanks de nog steeds slechte grip vanwege het vele rubber op de baan en het extreme weer, slaagde Leon erin om een goede tijd neer te zetten. De laatste bocht van het circuit had onlangs een nieuw stuk asfalt gekregen, maar tijdens de regen bleek het spekglad te zijn. Dit voegde extra uitdagingen toe aan de al moeilijke omstandigheden op de baan. Desondanks reed Leon een tweede tijd in de regen. 

Het team bleef bezig met het finetunen van de regensetting en keek uit naar de kwalificatiesessie om te zien hoe de aanpassingen zouden uitpakken. De lucht klaarde op en Leon wist zich uiteindelijk te kwalificeren op de derde startplek, wat een uitstekende prestatie was.

Na afloop van de races, die in het zonnige Oschersleben plaatsvonden, kon Leon terugkijken op een succesvol weekend. In de eerste race eindigde hij als vijfde, gevolgd door een vierde plaats in de tweede race. Leon was tevreden met zijn prestaties en keek met een positieve blik terug op het weekend.

Wegens de blessure van Finn heeft hij deze race helaas niet kunnen deelnemen. Het team zal zich nu voorbereiden op de volgende race in Assen, waar beide rijders zullen deelnemen aan de BeNeLux Trophy. Met het goede gevoel en de sterke resultaten in Oschersleben hopen ze opnieuw succes te behalen en de strijd aan te gaan op het BeNeLux niveau.