facebookinstagram

Een weekend met twee gezichten
 
Afgelopen weekend stond het derde IDC-weekend op de agenda. Dit werd een weekend met twee gezichten. De technische problemen lijken tot het verleden te behoren. Leon en Finn gaven beide aan een beter gevoel met de motor te hebben en dat was terug te zien in de positieve resultaten! 
 2

Leon liet tijdens het weekend aanzienlijke verbeteringen zien in zijn rondetijden. Hij boekte elke ronde vooruitgang en kwam steeds dichter in de buurt van het gewenste niveau. In de race raakte hij echter verwikkeld in een intens gevecht met andere coureurs, waardoor hij niet kon aansluiten bij de kopgroep. Desondanks wist hij de strijd in de achtervolgende groep te winnen en behaalde hij een knappe vijfde plaats in een sterk deelnemersveld. Leon is optimistisch en zegt: "Het tempo zit erin en er is nog meer ruimte voor verbetering, hopelijk kan ik de volgende keer aansluiting vinden bij de kopgroep!" 

Finn lijkt ook weer het juiste gevoel met de motor te hebben gevonden, wat te zien is aan zijn rondetijden. Helaas kon hij vanwege een blessure in zijn arm dit niveau niet vasthouden. Na enkele ronden kreeg hij last van kramp en werd bewegen erg pijnlijk. Desondanks zijn we tevreden over zijn progressie tot nu toe en kijken we optimistisch naar de rest van het seizoen. Finn zegt: "Het is jammer van mijn arm, anders had ik nu verder voorin kunnen meestrijden. We zullen nu overleggen met een fysiotherapeut en een arts voordat we naar de toekomst kijken." 

Wij kijken uit naar de vierde race van het seizoen op 10 juni en hoopt jullie daar te zien. 

Fotocredits: Jan Timmerman - JTS Fotografie