facebookinstagram

SRTD-rijder presentatie 2023

Op de avond van 23 maart was TT Circuit Assen het decor van de SRTD-rijders presentatie 2023. In een goed gevulde paddock club werden Thijs Westenbrink van Start Racing en Leon Stolte en Finn de Bruin van het Pearle Gebben Racingteam aan het publiek voorgesteld. 

Ontwerp zonder titel

De Pearle Gebben Racingteam coureurs hebben als doel dit seizoen kampioen te worden in de IDC Supersport 600. Thijs Westenbrink zijn doel is om kennis te maken met de klasse en de 600 CC motor.

Ook oud SRTD-rijder Ruben Bijman, die nog steeds ondersteunt wordt door de stichting, was deze avond aanwezig. Hij vertelde over zijn doelstelling om dit jaar mee te strijden voor de WK titel. Bijman rijdt in de World Supersport 300. Dit is een klasse binnen de World Superbike.

Peter Bom vertelde onder andere over hoe, doormiddel van 2D Data-recording en een enthousiaste groep mensen om de rijders heen, de ideale afstelling voor de motoren kunnen realiseren.

Het team wil Albron bedanken voor de gastvrijheid in de paddockclub, Willem Everts van Dia licht, beeld en geluid bedanken voor het realiseren van licht geluid en geweldige tv-schermen en Marlyn Moorman bedanken voor de organisatie en de mooie presentatie op de schermen. De avond was een goede start van een mooi seizoen!