facebookinstagram

Triomfantelijke terugkeer naar het podium

Op het weekend van 15 en 16 september vond de elfde race van het International Dutch Championship plaats in de 'Cathedral of Speed'. Gedurende de zomer heeft ons team enkele aanpassingen ondergaan. Leon heeft zich tijdens de zomerstop toegespitst op zijn conditie, terwijl Finn doorging met zijn circuittraining in samenwerking met Racing School Europe. Na een succesvol weekend in het Duitse Oschersleben waren de verwachtingen hooggespannen voor de komende race.

Dubbel podiumsucces in Oschersleben

Afgelopen weekend vonden in Oschersleben de negende en tiende races van het IDC-seizoen plaats. Finn, die eerder dit jaar vanwege een blessure de Duitse races had moeten missen, was vastbesloten om dit weekend een goed resultaat neer te zetten.

A1D3E71F 8192 4CE1 83B5 40996F800B29

𝗩𝗮𝗻 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗿𝗱𝘀 𝘁𝗼𝘁 𝗵𝗲𝗿𝘀𝘁𝗲𝗹 𝘁𝗶𝗷𝗱𝗲𝗻𝘀 𝗜𝗗𝗠 𝗔𝘀𝘀𝗲𝗻

Na een korte zomerstop is Leon terug in de Cathedral of Speed. Hij mocht in het weekend van achttien tot twintig augustus optreden als gastrijder bij het IDM in Assen. Het was een weekend vol ups en downs voor de coureur en het team.

 Leon Stolte scoort zijn eerste Dutch Supersport podium van het seizoen

Na een indrukwekkende prestatie heeft Leon Stolte zijn eerste podiumplek van het seizoen veroverd in de Dutch Supersport klasse. Na het behalen van een nieuw persoonlijk record in de kwalificaties, slaagde hij erin om in de race naar een welverdiende derde plaats te rijden. Helaas heeft Finn de Bruin een weekend met meerdere tegenslagen achter de rug, waarbij het rijden in de regen een uitdaging was voor de Assenaar.

 Leon Stolte scoort zijn eerste Dutch Supersport podium van het seizoen

Na een indrukwekkende prestatie heeft Leon Stolte zijn eerste podiumplek van het seizoen veroverd in de Dutch Supersport klasse. Na het behalen van een nieuw persoonlijk record in de kwalificaties, slaagde hij erin om in de race naar een welverdiende derde plaats te rijden. Helaas heeft Finn de Bruin een weekend met meerdere tegenslagen achter de rug, waarbij het rijden in de regen een uitdaging was voor de Assenaar.

 

Succesvolle prestaties tijdens de Benelux Trophy in Assen

Afgelopen weekend stond het Pearle Gebben Racing-team aan de start van de Benelux Trophy. Helaas kon Finn niet deelnemen vanwege een keelontsteking, waardoor Leon de verantwoordelijkheid op zich nam om het team te vertegenwoordigen. 

Leon kwalificeert zich als derde in Oschersleben en behaalt sterke resultaten in de races!

Het raceweekend in het Duitse Oschersleben begon met uitdagingen op het gebied van grip vanwege het stormachtige weer op de baan, wat resulteerde in een moeilijke start. Gelukkig verbeterde de situatie gedurende het weekend en zette het team enorme stappen vooruit. 

Positief gevoel na het vierde weekend van het Internationaal Dutch Championship!

Afgelopen weekend vond de vierde race plaats in het Internationaal Dutch Championship. Tijdens de kwalificaties wisten zowel Finn de Bruin als Leon Stolte hun persoonlijke records van dit jaar te verbreken.

Een weekend met twee gezichten
 
Afgelopen weekend stond het derde IDC-weekend op de agenda. Dit werd een weekend met twee gezichten. De technische problemen lijken tot het verleden te behoren. Leon en Finn gaven beide aan een beter gevoel met de motor te hebben en dat was terug te zien in de positieve resultaten! 
 2

Hoopvolle prestaties ondanks tegenslagen in Assen

Op zaterdag 29 april hebben de mannen van Pearle Gebben Racing de tweede race van het seizoen gereden op het TT-circuit in Assen. Het weekend verliep helaas minder dan verwacht.

Nieuwe seizoensstart van Pearle Gebben Racing: vol vertrouwen naar de toekomst!

Wat een geweldige start van het seizoen! Het afgelopen weekend schitterden de jongens van Pearle Gebben Racing op het TT circuit van Assen. Hoewel het weekend niet perfect begon, kijken de rijders vol vertrouwen en optimisme naar de komende races. 

Geslaagde voorjaarstraining op Circuit Ricardo Tormo in Valencia

In het laatste weekend van februari hebben de SRTD-coureurs van Pearle Gebben Racing de voorjaarstraining gereden op Circuit Ricardo Tormo in Valencia. Vorig jaar was het weer slecht, maar dit jaar lachte de zon het team toe. Samen reisde het team naar Spanje en waren zij erg enthousiast om eindelijk weer te mogen rijden. 

JTS 7852

SRTD-rijder presentatie 2023

Op de avond van 23 maart was TT Circuit Assen het decor van de SRTD-rijders presentatie 2023. In een goed gevulde paddock club werden Thijs Westenbrink van Start Racing en Leon Stolte en Finn de Bruin van het Pearle Gebben Racingteam aan het publiek voorgesteld. 

Ontwerp zonder titel

SRTD Pearle Gebben Racing en Start Racing slaan handen ineen

SRTD Pearle Gebben Racing en Start Racing hebben besloten om samen te gaan werken met als voornaamste doel racetalent naar WK-niveau te helpen. De raceteams gaan dit doen door in goede samenwerking een traject aan te bieden via het Nederlandse IDC naar het Duitse IDM kampioenschap. Daarnaast wordt er achter de schermen op organisatorisch en technisch vlak kennis gedeeld. In het seizoen 2023 zal Thijs Westenbrink – onderdeel van SRTD-talentenplan – uitkomen voor Start Racing. Finn de Bruin en Leon Stolte zijn de Pearle Gebben Racing coureurs in 2023.

2023 presentatie 1