facebookinstagram

Geslaagde voorjaarstraining op Circuit Ricardo Tormo in Valencia

In het laatste weekend van februari hebben de SRTD-coureurs van Pearle Gebben Racing de voorjaarstraining gereden op Circuit Ricardo Tormo in Valencia. Vorig jaar was het weer slecht, maar dit jaar lachte de zon het team toe. Samen reisde het team naar Spanje en waren zij erg enthousiast om eindelijk weer te mogen rijden. 

JTS 7852

SRTD Pearle Gebben Racing en Start Racing slaan handen ineen

SRTD Pearle Gebben Racing en Start Racing hebben besloten om samen te gaan werken met als voornaamste doel racetalent naar WK-niveau te helpen. De raceteams gaan dit doen door in goede samenwerking een traject aan te bieden via het Nederlandse IDC naar het Duitse IDM kampioenschap. Daarnaast wordt er achter de schermen op organisatorisch en technisch vlak kennis gedeeld. In het seizoen 2023 zal Thijs Westenbrink – onderdeel van SRTD-talentenplan – uitkomen voor Start Racing. Finn de Bruin en Leon Stolte zijn de Pearle Gebben Racing coureurs in 2023.

2023 presentatie 1

Pearle Gebben Racing in 2023 met Stolte, Westenbrink en De Bruin

Pearle Gebben Racing heeft haar rijderssamenstelling voor 2023 rond. Finn de Bruin blijft het team trouw terwijl Leon Stolte en Thijs Westenbrink als nieuwkomers voor het team aan de start gaan verschijnen.

2023 presentatie 2