facebookinstagram

Finn de Bruin bouwt ritme op tijdens tweedaagse test in Assen

Het seizoen 2021 is begonnen voor Pearle Gebben Racing. Afgelopen weekend werkte coureur Finn de Bruin een tweedaagse test af op het TT Circuit Assen. Gedurende de trainingsdagen werkte de 20-jarige Drent aan zijn ritme en wist hij zijn tempo steeds verder op te schroeven. Ondanks de koude baantemperaturen sloot Pearle Gebben Racing de test met een goed gevoel af.

JTS 6921

Pearle Gebben Racing met Finn de Bruin op jacht naar succes in Dutch Supersport

Stichting Race Team Drenthe presenteert Finn de Bruin als coureur van Pearle Gebben Racing voor het seizoen 2021. De Assenaar zal gaan rijden met een door Ten Kate Racing Products getunede Yamaha R6 in de Dutch Supersport klasse van het International Dutch Championship.

Foto met Finn de Bruin

Pearle Gebben Racing kiest voor het Nederlandse IDC kampioenschap in 2021

Pearle Gebben Racing gaat in 2021 niet van start in het Duitse IDM kampioenschap, maar kiest voor het Nederlandse IDC kampioenschap. Het bestuur van Stichting Race Team Drenthe heeft dit besluit genomen op basis van de vele vraagtekens die het coronavirus ook voor het komende seizoen met zich meebrengen. Pearle Gebben Racing hoopt korte termijn hun rijders voor de IDC Supersport klasse te presenteren.

Fotos Pearle Gebben 1